banner-taxi-roelofsen

Luchthavenvervoer

Wilt u op vakantie zonder stressgevoel vooraf?

Als wij u vervoeren naar het vliegveld , biedt dat veel voordelen. Wij rijden dagelijks naar de luchthavens en hebben daar een enorme ervaring in.

Wij brengen u of halen u weer op in de juiste aankomsthal. De chauffeur staat u al op te wachten.

Onze ruime, luxe wagens bieden u veel comfort, zodat u ontspannen en zorgeloos aan uw vakantie of zakenreis begint.

U betaalt geen parkeergeld.  U hoeft vanaf de parkeerplaats niet te sjouwen met uw koffers in en uit een pendelbus. En u hoeft zich geen zorgen te maken over uw eigen auto, die staat immers veilig thuis.

 

Ervaringen klant

“Chapeau!” is de reactie van de heer Martens

Wij hebben het rolstoelvervoer naar de diverse luchthavens ontdekt. De rolstoeltaxi brengt ons met de scootmobiels naar Schiphol of Düsseldorf. Zo zijn we al diverse malen op vakantie geweest. We kijken steeds met veel voldoening terug op het begin en einde van onze vakantie.

Na onze vakantie wachtte ons bij aankomst op het vliegveld eens een paar aangename verrassingen Voordat wij het vliegtuig mochten verlaten werd ons verzocht om even te wachten. Tot onze grote verrassing ging de rechterdeur van het vliegtuig open. Onze scootmobiels stonden al klaar zodat wij zo via de slurf naar de aankomsthal konden rijden. Inmiddels stond onze chauffeur Frans in de hal te wachten om ons naar het busje te begeleiden. Dit alles bij elkaar heeft nog geen 40 minuten geduurd. Eenmaal in het busje (het was 01.00 uur) zei Frans gewoon: “als u koffie wilt, er staat een thermoskan klaar met suiker, melk en bekertjes”.

In één woord: chapeau!

Stuur een email

Of bel 0544 351416

footerquote1.jpg

" De mooiste auto's van Nederland! "