bussiness banner

Business Class

Zakelijke reistijd nuttig besteden
De zakenman –vrouw die zelf rijdt krijgt te maken met gedwongen tijdverlies. Er gaan kostbare (reis)uren verloren die u eigenlijk beter had willen besteden. Dat kan anders.

U kunt er ook voor kiezen om u te laten vervoeren. Business ClassTravel van Taxi Roelofsen is ideaal voor bedrijven die hun werknemers of zakenpartners efficiënt en representatief willen laten vervoeren. Of het nu gaat om individueel of groepsvervoer.

Uw chauffeur kan, net als een privé chauffeur, wachten tijdens besprekingen en u vervolgens vervoeren naar een volgende bestemming. Bij groepsvervoer kan de taxi dienen als vergaderplek. Over efficiency gesproken!

Of misschien wilt u onderweg gewoon relaxen. Voorafgaand aan een inspannende meeting is het heerlijk om niet op het verkeer te hoeven letten en even helemaal niets te moeten. U komt zonder stress op uw bestemming, zonder u te ergeren aan files en omleidingen en zonder de weg te hoeven zoeken.

Taxi Roelofsen wordt regelmatig ingeschakeld door vaste bedrijven. Ze bellen ons bijvoorbeeld als het vervoer van Schiphol naar een belangrijke meeting comfortabel en exact op tijd moet verlopen. Ze weten dat ze hiervoor op ons kunnen rekenen”. Tijd is immers geld.

En wees eerlijk; welk bedrijf wil er nu niet twee uur in één uur stoppen?

 

Ervaringen MAREL

MAREL vertrouwt op Taxi Roelofsen
“Binnen MAREL komt het regelmatig voor dat mensen van en naar het vliegveld gebracht moeten worden”, vertelt Anita Schäperclaus. Anita is servicecoördinatrice op de afdeling Service and Spares. De afdeling die onderhoud en service verzorgt aan de door MAREL geleverde slachtlijnen, logistieke systemen, snijzalen en industriële afvalwaterzuiveringen. In het hoofdkantoor van MAREL in Lichtenvoorde zijn 350 mensen werkzaam.

“Als groot bedrijf moet je erop kunnen vertrouwen dat het vervoer van en naar het vliegveld goed geregeld is. Het vliegtuig missen betekent dat je te laat komt bij de klant en dat kan natuurlijk niet. We maken daarom al jaren gebruik van het luchthavenvervoer van Taxi Roelofsen die mijn collega’s op tijd komt halen en brengen”, aldus Anita.

 

Ervaringen DiMS

Taxi Roelofsen al vijf jaar trouwe partner voor DiMS
De zakelijke relatie tussen DiMS organizing print en Roelofsen gaat ondertussen alweer vijf jaar terug. DiMS is gedurende deze periode nog verder uitgegroeid tot een internationaal operend bedrijf op het gebied van Management Informatie Systemen voor drukkerijen en verpakkingsbedrijven. Met vestigingen en klanten in Amerika, Australië, Zuid-Afrika en verschillende Europese landen wordt er door ons personeel veelvuldig gereisd. Gedurende deze zakenreizen is Taxi Roelofsen een vast gezicht bij zowel het vertrek als de aankomst. Zij zorgen ervoor dat het vervoer van en naar de luchthaven, maar ook voor andere zakelijke doeleinden, altijd vlekkeloos verloopt. Roelofsen staat voor DiMS gelijk aan kwaliteit en klantvriendelijkheid op het gebied van ons zakelijk vervoer.

Stuur een email

Of bel 0544 351416

footerquote1.jpg

" De mooiste auto's van Nederland! "